Especial Calçotades per a grups

Especial Calçotadas para grupos

Tradicionalment la calçotada ha representat el menjar més tradicional de Valls i la comarca de l’Alt Camp. Amb el temps, ha esdevingut una de les menges més típiques i populars de la geografia catalana.Des de l'Alberg us proposem conèixer la seva història i viure la calçotada d'una forma diferent.Per això oferim conjuntament la visita guiada al Monestir de Santes Creus, un dels grans tresors de la Ruta del Cister que no us deixarà indiferents amb el pack calçotada!.

 

Tradicionalmente la calçotada ha representado el menjar más tradicional de Valls y la comarca del Alt Camp.Con el tiempo,se ha convertido en uno de los menjares más típicos y populares de la geografía catalana.Desde el Albergue os proponemos conocer su historia y vivir la calçotada de una forma diferente.Por eso ofrecemos conjuntamente la visita guiada al Monasterio de Santes Creus,uno de los grandes tesoros de la Ruta del Cister que no os dejará indiferentes con el pack calçotada!.

 

Preu/Precio Visita guiada Monestir/Monasterio + Calçotada completa+ Allotjament amb esmorzar/Alojamiento con desayuno: 61,40€

 

© 2013 Alberg Pere el Gran All rights reserved

  • Facebook App Icon
  • Twitter Clean
  • Google+ App Icon
  • Trip Advisor App Icon
  • w-rss
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now