Visita  al Monestir de Santes Creus/Castell d'Escornalbou/Cartoixa d'Escaladei
Visita al Monasterio de Santes Creus/Castillo de Escornalbou/Cartuja de Escaladei

 

Visita al Monestir de Santes Creus            Visita al Monasterio de Santes Creus

 

Des de l'Alberg us proposem activitats diferents per conèixer la zona de l'Alt Camp, els monuments més emblemàtics de la província  de Tarragona i la famosa Ruta del Cister,una ruta cultural,natural i gastronòmica per assaborir els plaers de la terra.

 

Desde el Albergue os proponemos unas actividades diferentes para conocer la zona del Alt Camp, los monumentos más emblemáticos de la provincia de Tarragona y la famosa Ruta del Cister,una ruta cultural,natural y gastronómica para saborear los placeres de la tierra.

 Itinerari pel Reial Monestir de Santes Creus i el seu entorn més pròxim utilitzant com a fil conductor algunes de les llegendes i tradicions més interessants del monestir. Un viatge pel temps per poder reviure els gustos i els anhels d’una època ja passada però viva al nostre voltant. La visita es complementa amb un audiovisual que ens trasllada al món del Cister.

OFERTA ESPECIAL:Dos nits allotjament amb esmorzar+Visita guiada : 55'30€.Descomptes fins al 50% per a nens.

 

Itinerario por el Real Monasterio de Santes Creus y su entorno más próximo utilizando como hilo conductor algunas de las leyendas y tradiciones más interesantes del monasterio.Un viaje por el tiempo para revivir los gustos y anhelos de una época pasada pero viva a nuestro alrededor.La visita se complemente con un audiovisual que nos traslada al mundo Cisterciense.

OFERTA ESPECIAL: Dos noches alojamiento con desayuno+Visita guiada: 55'30€.Descuentos de hasta el 50% para niños.

Dia 1:  Monestir de Santes Creus

Recorregut pels espais i la història del Reial Monestir de Santes Creus,un viatge en el temps on podrem reviure les èpoques d’esplendor i decadència d’aquest i, la història de Catalunya.

 

Dia 2 :Castell -Monestir d'Escornalbou

Eduard Toda va comprar l'antic monestir de Sant Miquel d'Escornalbou i el restaurà amb total llibertat. La visita ens permet conèixer l'ambient d'una casa benestant a principis de segle XX.Enmig de la peculiar interpretació que Toda va donar a l'antic conjunt, trobem les restes del monestir del segle XII,tot un contrast de bellesa impressionant.

 

Dia 3 : Cartoixa d'Escaladei

Escaladei va ser la primera cartoixa de la península.En aquest espai tranquil, els monjos cartoixans van seguir un model de vida marcat pel silenci i l'oració, combinant la solitud eremítica amb l'empara de la vida comunitària.Ornada amb obres de la coneguda escola de pintura religiosa d'Escaladei que descobrirem en aquesta visita així com el nou espai visitable corresponent a l’àrea de la vida comunitària dels monjos,fan de la cartoixa un espai de visita obligatòria.

 

OFERTA ESPECIAL:Dos nits allotjament amb mitja pensió+Visites guiades als tres monuments: 91€

 

Día 1 :Monasterio de Santes Creus

Recorrido por las dependencias y la historia del Real Monasterio de Santes Creus,un viaje en el tiempo en el que reviviremos las épocas de esplendor y decadencia de este y,la historia de Cataluña.

 

Día 2: Castillo-Monasterio de Ecornalbou

Eduard Toda compró el antiguo monasterio de Sant Miquel d'Escornalbou y lo restauró con total libertad.La visita nos permite conocer el ambiente de una casa señorial de pricipios de siglo XX.En medio de la peculiar interpretación que Toda le dió al antiguo conjunto,encontramos los restos del monasterio del siglo XII, todo un contraste de belleza impresionante.

 

Día 3: Cartuja de Escaladei

Escaladei fue la primera cartuja de la península.En este espacio tranquilo, los monjes cartujanos siguieron un modelo de vida marcado por el silencio y la oración,combinando la soledad dentro de la vida comunitaria.Ornamentada con obras de la conocida escuela de pintura religosa de Escaladei que descubriremos en esta visita así como el nuevo espacio visitable correspondiente a el área de la vida comunitaria de los monjes, hacen de la cartuja una visita obligatoria.

 

OFERTA ESPECIAL: Dos noches de alojamiento en media pensión+Visitas guiadas a los tres monumentos:91€

 

 

 

Visites combinades Visites combinades

 

Visita al Castell Templari de Miravet
Visita al Castillo Templario de Miravet

VISITES GUIADES /VISITAS GUIADAS

El castell de Miravet, una fortalesa imponent envoltada per una muralla de 25 metres d'alçada que sembla sorgir de les roques i situada sobre un turó, domina el curs de l'Ebre i les terres del voltant.Avui encara es poden apreciar part de les estructures d'una fortalesa andalusina sobre la qual es va aixecar el castell templer.Malgrat que, posteriorment, el castell va ser remodelat per adaptar-lo a les exigències defensives que comporta l'aparició de l'artilleria, l'aspecte i les estructures que ens han arribat són essencialment obra dels templers. Així, Miravet s'ha convertit en un dels millors exemples de l'arquitectura militar catalana dels segles XII-XIII.

OFERTA ESPECIAL: Dos nits allotjament amb esmorzar+Visita guiada: 54'30€

 

El castillo de Miravet, una fortaleza imponente envuelta por una muralla de 25 metros de altura que parece surgir de las rocas y situada sobre un peñasco, domina el curso del rio Ebro y las tierras de alrededor.Hoy en día todavía se pueden apreciar parte de las estructuras de una fortaleza andaluza sobre la cual se levantó el castillo templario. Aúnque posteriormente, el castillo fue remodelado para adaptarlo a las exigencias defensivas que comporta la aparición de la artillería, el aspecto y las estructuras que nos han llegado son esencialmente obra de los templarios.Así,Miravet se ha convertido en uno de los mejores ejemplos de la arquitectura militar catalana de los siglos XII-XIII.

OFERTA ESPECIAL: Dos noches alojamiento con desayuno+Visita guiada: 54'30€

Visites per a grups

Visitas para grupos

  

Proposem aquesta visita per conèixer els pobles i la cultura als voltants de  Santes Creus tot delectant-vos amb el vi de la terra.

 

Visita a Vila-Rodona

Recorregut pels espais més emblemàtics d’un típic poble rural del Camp de Tarragona. Nascut d’una antiga vila romana. Descobrirem el passat romà d’aquest lloc amb la visita al Columbari, el passat medieval amb el seu castell, l’època de lluites pageses amb el celler modernista construït per l’arquitecte vallenc César Martinell,on farem un tast del seu millor vi.Observarem el Pou de la Neu i acabarem amb la visita al Museu Municipal.

Durada: 4h.Preu: 7€ Minim grups de 15 persones

 

Visita a Vila-Rodona

Recorrido por los sitios más emblemáticos de un típico pueblo rural del Camp de Tarragona.Nacido de una antigua villa romana.Descubriremos su pasado romano con la visita al columbario, su pasado medieval con su castillo, la época de luchas payesas con la bodega modernista construida por el arquitecto vallense César Martinell, donde haremos una cata de su mejor vino.Observaremos el Pozo de la Neu y acabaremos con la visita al Museo Municipal.

Durada: 4h.Precio: 7€ Mínimo grupos de 15 personas

 

 

Us animem a escollir el monument que més us agradi combinat amb una nit d'allotjament amb esmorzar.

Allotjament amb esmorzar+ monument a escollir entre: Monestir de Santes Creus, Castell d'Escornalbou,Cartoixa d'Escaldei o Castell Templari de Miravet: 31'40€

 

Os animamos a escoger el monumento que más os guste combinado con una noche de alojamiento con desayuno.

Alojamiento con desayuno+ monumento a escoger entre:Monasterio de Santes Creus, Castillo de Escornalbou, Cartuja de Escaladei o Castillo Templario de Miravet: 31'40€

 

 .​

 

Ruta del Cister

completa: Santes Creus,Poblet,Vallbona de les Monges

Si vols descobrir els secrets dels Monestirs de  la Ruta del Cister al complet , t'oferim el bono d'entrada conjunta pels tres monestirs i a més la visita guiada al monestir de Santes Creus i al monestir de Vallbona de les Monges per què no et perdis ni un detall de la seva història i arquitectura.

 

OFERTA ESPECIAL:Dos nits allotjament amb esmorzar+ Bono tres Monestirs+ Visita guiada a Santes Creus i visita guiada a Vallbona de les Monges : 65'80€.Descomptes fins al 50% per a nens.

 

 

Si quieres descubrir los secretos de los Monasterios de la Ruta del Cister al completo, te ofrecemos el bono de entrada conjunta para los tres monasterios y la visita guiada al monasterio de Santes Creus y al monasterio de Vallbona de les Monges para que no te pierdas ni un detalle de su historia y arquitectura.

 

OFERTA ESPECIAL:Dos noche de alojamiento con desayuno+Bono tres Monasterios+Visita guiada a Santes Creus y visita guiada a Vallbona de les Monges:65'80€.Descuentos de hasta 50% para niños.

© 2013 Alberg Pere el Gran All rights reserved

  • Facebook App Icon
  • Twitter Clean
  • Google+ App Icon
  • Trip Advisor App Icon
  • w-rss
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now